Godnatt


Hallo

Hemma igen nue, kollar på bb och chillar :)
image description

28 april

igår bestämde mamma att jag måste åka med när hon ska åka till hennes farmor för hon litar inte på mig tydligen pffft hahahaha -.-
Så nu är jag på bussen med min kusin morbror lillebror och mami, mm kul. Aja åker hem imorgon kväll så överlever väl.
Bloggar mera sen ciao :)


Igår

Mami övertalade mig att vara hemma igår hahaha, hon tyckte jag behövde de haha pfft :)
Så vi gick och åt frukost på waynes och chillade typ hela dagen, sen runt fem kom isabelle och va hemma först sen gick vi på bio och såg x project haha vi dog av garv av den filmen plus att vi typ va ensamma i biosalongen så d va askul :)
Sen gick vi och köpte massa läsk och godis osv och bara chillade hemma. Älskar dig bästa issa !


Godnatt

Är på såå dåligt humör är typ irriterad på allt och alla!
Har pratat med mami nu jättelänge nu ska jag sova , ciaao


bigbrother ♥

Nu ska jag kolla på bigbrother nu, har min chockrosa mjukisdress på mig.
Världens finaste väder hare varit idag så jag har suttit på balkongen och chillat heela dagen :)

perfect for me


Hemma

Mådde jättedåligt på morgonen så jag åkte inte till skolan stannade hemma istället, så nu sitter jag och pluggar hemma och dricker cola, ciao :)


Idag :)

Jag och isabelle gick en lektion tidigare hem till mig och typ bytte om till mjukiskläder solbrilloor för det var sjukt soligt och varmt, sen taggade vi ut och åkte hem till henne nu är vi där vi ska chilla här och sådäär
sen ska vi till stan och kolla bio vi är fett glada haha, ciao :)

Jag på morgonen


Bebis ♥

Bääbis somnade i min säng och mamma orkade inte bära ut honom han är ju lite tjockis:) så han sover hära nu tar upp hela sängen seriöst.


Haha retard syskon osminkad osv aja gonatt ♥

 

 


Måndag

Gick till skolan idag som vanligt, drack redbull på vägen också så jag blev piggare :)

Sen sista lektionen gick jag och felica och hämtade böcker som vi måste läsa i skolan sen åkte vi hem och så kom isabelle hem så skulle vi sola men vi han aldrig så vi ska göra det imorgon!

Nu är jag as trött så jag sitter i sängen med mobilen, typ enda jag orkar just nu, puss :)


Gonatt

Skola imorgon jag oooorkar inte!

Ligger i sängen nu har duschat och nu ska jag smsa lite osv sen sova ciao :)

skitgammal bild men jag orkar inte bry mig idaag

 

 


hahaha


gr8

Har gjort typ ingenting idag. verkligen. Varit på sämst humör.
Åt mat ute med pappa sen gick jag hem och sov direkt i en timme så nu är jag jätte pigg och skolan börjar imorgon!

Haha älskar mitt liv, outfit för dagen btw -.-


Idag

Hade skitsvårt att vakna på morgonen låg i sängen med mobilen tills fyra då kom Isabelle hit så låg vi typ i sängen och asgarvade hela tiden haha inget liv verkligen!

Sen vid sju taggade hon typ och sen nu sitter jag och mami och dricker chailatte och ska gå och se bio tror jag, ciao

 


Fredag!

Gick till skolan med Isabelle på morgonen, vi hade bara lätta lektioner typ såg på film hela dagen. Sen åkte jag och issa hem till mig och chillade typ sen taggade hon så jag har varit hemma på kvällen nu sen kom mami hem nio och nu är jag i min säng och kollar på vampire diaries <3


Godmorgon

Nu åker jag iväg och fixar mitt hår hos frisör gud va skönt! :)

Mitt hår är liksom halva mig typ, men sen åker jag iallafall till skolan och är där dom 2 sista lektionerna plus att jag har utvecklingssamtal efter det, ciao !

Ni får liksom lite gamla bilder nu haha


Oranget

Jag är blondin nu heeeerrremingud !

Stannade hemma från skolan idag och mami tog i avfärgning så mitt hår blev helt orangeblont. Sen mötte jag Isabelle och vi köpte normalblond hårfärg och färgade men det orangea gick inte bort jag fick seriöst damp blev jättestressad!
Sen färgade vi hennes hår och sådär hon åkte hem åtta.

Ska hursomhelst fixa håret imorgon tänker inte komma till skolan i oranget hår hahaha, nu ska jag sova Gonatt bloggeen:)

Två bilder på mitt asfula håår.hejdå


Kommer aldrig orka

Tror inte jag kommer orka skolan imorgon, är på skiiiiiitdåligt humör skulle seriöst kunna döda någon känns desom hahaha och vi har bara oseriösa lektioner, ville igentligen gå från början men skitsamma gonatt


shoppingen

 

 

image description

 


dagens låt ♥


Min dag

Vi har ju studiedagar igår och idag så på morgonen åkte jag och mami till stan och köpte hårfärg jag ska färga av håret så att det blir typ platinablont sen ska jag färga typ mörkblont.
Sen provade jag massor bikinis för jag blev skittaggad för nu är det mindre än två månader kvar till jag och Vivi ska till Spanien!! :)

om jag skulle vara blondin haha:


16e april

Jag och Tilda vaknade ganska sent eller aa jag igentligen, vägrade gå upp var sjukt trött verkligen!

Sen taggade vi till stan med Isabelle och jag och issa köpte båda navelpiercingar och nya iphoneskal, jag köpte ett stort rosa skal som mobilen aldrig kommer gå sönder i eftersom jag lagade den förut.

Sen åkte jag och mötte mami vi hämtade min lillebror och typ åt massa mat haha sen har jag varit hemma hela kvällen varit på skitdåligt humör och mått illa typ, bläää !

 


Igår

Efter att jag konfirmerade åkte vi till min mormor hela släkten va där och jag fick mina presenter och sådär, jag fick massa pengar smycken och skitfin navelpiercing osv orkar inte berätta allt men kan visa sen kanske.

Aa sen åkte vi tilbaka till stället jag konfirmerades och träffade alla tog gruppfoton och så vidare, det tog en timme sen åkte jag hem och vi hämtade Isabelle på vägen också som skulle sova här.

sen kom Tilda också. Blev massa kaos både på kvällen och morgonen sen men tänker inte skriva och förklara här.


Min konfirmations grupp ♥

 


Morgon

Godmorgon! :)

Sitter i bilen nu och ska åka till Järna, konfirmations saken tar 2 timmar så jag lär seriöst somna haha åherre. Bloggar när det är klart nog , ciao


.

Är inte alls trött men ska sova ändå för jag måsta haha, godnatt bloggen, skriver på morgonen säkert ! :)


Hello

Imorgon ska jag konfirmera mig därför har jag och mami handlat till mig idag, kläderna ska vara svartvita och jag gillar verkligen inte svarta jeans men vad ska man göra liksom, gå dit i mjukisbyxor hahaha!
Men vi ska vara där halv tio så pappa ska skjussa mig dit, sen ska jag träffa hela familjen efter och sådär.
Jag bloggar på morgonen tror jag :)

btw, jag är inte kristen eller så,jag tror på karma och att alla har något som skyddar dom som dom tror på och att det finns någon som vakar över alla typ haha skitförvirrande jag vet men man behöver inte alls tro på Jesus för att konfirmera sig eller nåt fyi


Snöar

Seriöst jag orkar inte det här vädret! Isabelle kom hit imorse och när hon skulle tagga tog hon mina älsklingsuggs så jag har inga skor nu, jag tog hennes klackskor fast jag hatar klackskor och ska förstöra dom i snön hahaha.

Nu ska jag träffa mamma vi ska gå till gina och handla allt som jag ska ha på mig imorgon skriver mera om det sen ciao :)

 

 


Sola

Jag och Issa ska sola nu i hornstull, sen ska vi hem fixa oss osv sen senar ska jag träffa mira och vivi sen ikväll ska jag till tilda hon ska typ fest, ciao


Godmorgon

Hello, nu ska jag och Isabelle tagga till stan vi är irriterade så nu ska vi fan shoppa hahaha, puss


10e April

Dagen - runt två träffade jag Madde Summer och Tilda i tc sen gick jag och Tilda runt i två timmar typ och gjorde inget sen skulle hon sova hos mig men hon behövde vara barnvakt typ så jag har varit hemma sen med mami och sett på desperate housewives. Jag har haft skitont i magen heela dagen och varit jättetrött orkar inte!!!

orkar inte lägga in bild nuu ♥

 


Whenever

Ska sova nuu mår illa och är jättetrött, blä ♥

igår ♥

På dagen var jag med pappa och vi köpte skor till mig och sådär, sen vid sju träffade jag Vivi och Mira vid mariatorget sen var vi hos mig hela kvällen snackade och sådära sen efter taggade vi ut snabbt och senare taggade vi hem igen och satt skitlänge på balkongen med hundra täcken och garvade hahaha bästa! :)
Sen morgonen efter vaknade vi typ tolv så vi gick upp och fixade oss ganska länge osv sen åkte vi till donken för vi va jättehungriga och efter mådde jag dåligt av maten haha tjockisar, så jag åkte hem och Vivi och Mira taggade haha ♥
ni är finaste kommer ha minnen föralltid hahahahahahaha


Trött

Jag har precis dushat nu ska jag sova är sjuukt trött! Godnatt bebisar :)

 


Mitt barn


Uppdatering

Tisdags - Efter skolan gick jag och Isabelle först hem till mig hämta våra grejer och sen åkte vi till liljeholmen och hämtade hennes lillasyster och på hennes dagis kom Hugo Rosas och skulle hämta en unge och vi hade mjukiskläder och  gick runt med en snorig bäbis hahaha vi dog. Sen åkte vi hem till henne och försökte plugga hela kvällen men vi var båda på sjukt dåligt humör så vi orkade inte så vi somnade typ elva.
Onsdags - Vi missade typ två bussar så vi blev sena så vi åkte hem till mig istället och pluggade seriöst heela dagen, sen blev vi sjukt trötta på det så vi gick ut och åkte och solade, sen köpte vi massa redbull och satt uppe hela natten sov inte alls och pluggade. Herreguud vad duktiga vi är
Igår - Satt och pluggade hela natten så sen på morgonen blev allt kaos, vi var CP trötta och jag skulle åka till mamis jobb för att hon hade skrivit ut allt till oss och på tilbakavägen gick inte rödalinjen alls så jag väntade i en timme iallafall sen pratade jag och Isabelle i lur och båda våra tåg hade stannat och dom gjorde det i en timme så vi kom ändå sent till skolan. Gud hatar oss. Sen åkte jag och line ett från skolan hem till mig och Isabelle var där för hon hade taggat tidigare och jag somnade typ direkt när jag kom hem haha.
Idag - Vaknade två och dushade direkt så att jag skulle bli pigg men gick ändå runt i lägenheten hela dagen och var jättetrött och på sämst humör orkade verkligen inget utom typ kolla på OC och VPD, glaset på min iphone gick sönder för att jag råkade kasta den i golvet DOOOOOOOOOOOOOOG! Ska fixa den i morgon eller i veckan! ♥
Hahaha jag och Izza

OC

 

 


Godnatt

Varit kaos dag igår och idag och har inte haft tid att blogga då, vi har lov nu såå bra ska sova nu i hundra timmar är sjukt trött, bloggar som vanligt nu imorgon. Godnatt ciaao

 


min shopping

 

 




och min jacka med från zara

Bara för att det snöar

Åheerre orkar inte att det ska bli vinter nu igen!  ♥

1a april

Vaknade typ tio minuter innan jag skulle åka till konfirmation så fick stressa sjukt, sen efter hämtade pappa mig för mami är i Paris hon kommer ikväll, sen skjussade han mig senare till mamma så nu sitter jag ensam hemma hos mami haha, btw orkar inte aprilskämten facebook blir helt bombat  så jobbigt ni är inte roliga och man fattar att ni driver hahahaha! ♥

Godnatt ♥

Nu ska jag somna måste åka till Järna tidigt imorgon för en konfirmationsgrej, orkar intee, gonatt ciao ♥ !

ny jacka

Jag och Issa hittade skiitfina jackor på stan igår så vi köpte likadana eller jag fick min igår sen ska vi köpa hennes på måndag, vill ha den i beige också finaste färgen men dom hade den inte i min storlek så vi ska köpa dom sen:)
tjockt ful bild haha men aja

forever alone

Jag och Isabelle var ju typ runt överallt hela dagen sen gjorde vi väärldens finaste kort till felicia HAHAHAHA vi dog av garv när vi gjorde det!  Vid sex åkte vi och mötte Felicia Madde Tilda och Summer sen åkte vi och käka, snackade och allt.♥
Sen skulle jag och Issa hem till henne men vi va föör trötta plus att det var såå sjukt kallt så vi åkte hem till mig för att det är mycket närmre och köpte redbull och powerking för att vi inte skulle däcka direkt men Isabelle somnade ett ändå och tog verkligen hela sängen haha så har varit i min soffa och varit speedad helt ensam haha så deppigt! ♥
image description

RSS 2.0