Bästa dagen i mitt liv

Nu kommer ni tycka att jag överdriver men jag är så överlycklig nu! Jag och Felicia har träffat Justin bieber och det är obeskrivligt! Klockan 12:12 igår mitt emot nationalteatern i Norge kramade vi honom! ÅHERREGUD vet inte vad som händer tror inte att det har hänt än kommer nog aldrig tro det. Berättar allting ikväll vi kom precis hem till Sverige så bloggar senare :)


Sho justin

Nu taggar jag till Oslo med bästa Felicia! Kommer fredag, kan inte berätta massa nu utan berättar när jag kommer hem! Vi kommer fram sex imorgon. ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD! Puss hejdå Sverige nu till mitt andra hemlaand. Kärlek!


JB


Dagens shopping


Stan med mami

Nu ska jag åka med mamma och köpa massa sommarkläder! Ciao


Gonatt

Skriver om dagen imorgon:) supertrött nu så tänker sovaa. Ciao !


Värme!


Norge del 2

 

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 

älskar dig Isabelle finaste bästavän :)


Norge del 1

Jag och Isabelle åke ju till Norge förra helgen från fredags. Jag är ju halvt från Norge så hela familjen bor dära så jag och pappa skulle dit för fira min konfirmation typ och sen följde Issa med.
Så vi taggade direkt efter skolan till bilen för det tar sju timmar. Sen när vi skulle åka drivein så var det tre typ åttaåriga ungar som sa att vi var fina typ när vi satt i bilen haha, sen när vi skulle gå och hämta vatten oså typ så frågade dom om dom fick chans på oss HAHAHAHA.. så söta ♥
Sen kom vi fram runt elva så jag och Isabelle gick direkt till vårat hotellrum som var jättemysigt och gick in på nätet på våra mobiler haha. Sen somnade vi runt ett
På lördagen vaknade vi tio och gick ner i våra mjukisbyxor och åt bästa hotellfrukosten :). Sen gick vi upp och dushade och fixade oss innan vi gick ut. Vi tagga först till ett shopping centrum som låg jättenära hotellet och va dära lite sen mötte vi min kompis Alba där och åkte till BIT som har skitgoda frappuchinos  osv ♥ Sen åkte vi runt överallt och gjorde alla turistsaker som världens töntar och bombade bilder. Sen skulle vi träffa nåra på kvällen men vi orkade inte hahaha så vi låg på hotellrummet och sen gick vi och köpte massa godis och mat till oss!!
Sen på söndagen vaknade vi rätt tidigt, åt frukosten och sen fixade vi oss och så åkte vi från Oslo till dit familjen bor så åt vi massa mat och sådär och det var jättemysigt mina släktingar höll tal och jag fick massor pengar i presenter och sådära :))
Sen när allt var klart nästan gick vi och hämtade mjukiskläder i bilen och bytte om sen åkte vi hemåt vid tre typ ♥
lägger in alla bilder i nästa inläägg

 


Pluggat

Suttit uppe och pluggat hela natten skrivit klart min svenska text i allafall, fett stolt hihi! Nu ska jag sova gonatt puss dåe


Hej uppdatering

Har tagit en bloggpaus nu. Har hänt massa och jag är bara allmänt orklös typ. Men nu ska jag försöka uppdatera bloggen normaalt :) tänker skriva inlägg om norge och allt annat så gör det idag eller imorgon!


Gomorgon

Har precis fixat klart oss vi ska tagga ur nu och möta några . Bloggar på hotellet igen, ciao :)

 

 


Norgee

Vi sitter i bilen nu lyssnar på musik och dricker massa cola , tagga nurååå :))


Godnatt

Nu ska jag sova imorgon ska jag först till skolan sen direkt efter ska jag och izabelle hem först sen bli upphämtade vi ska ju till Norge imorgon berättar mer om det imorgon, är astaggad!! :) sov så gott alla, ciao !

Lilla bebis somnade här så han får sova!<3


Igår

Pappa fyllde år igår, grattis pappa älskar dig!
Så direkt efter skolan mötte jag honom och vi åkte till espresso house och så:)

Sen mötte jag Isabelle vid medis och vi åkte hem först till mig sen åkte vi till globen för hockeyn!!! Sverige - tyskland och vi vann såklart hihi


Hej 38 dagar


7 maj

Åkte till skolan på morgonen som vanligt mötte Felicia sen hade vi hemkunskap hela dagen och slutade tidigare!:)
Men mådde dåligt hade huvudvärk och hicka som inte slutade hahaha jag blev såå fkng irriterad så drog hem direkt efter skolan slutade så nu är jag hemma , ligger och dricker massa vatten! Puss på er :)


Sho uppdatering

Igår var jag med Isabelle först på stan och sådär sen vid sex taggade jag hem det va askallt ute och jag hostade hela tiden! Börjar bli sjuk tror jag fett jobbigt!

Nu sov jag till typ 12 på morgonen sen gick mami och köpte Alvedon, näspray och halstabletter. Tänker inte vara sjuk måste gå i skolan, men vi har hemkunskap hela veckan så de kommer va lugn vecka :) nu ska jag dricka vatten och kolla på tv typ hihi ciao påer <3


Kvällen

Efter skolan åkte jag och Isabelle hem till mig chillade lite. Sen åkte vi och köpte jordgubbar och choklad och snackade och garvade skitmycket hela kvällen haha :)
Sen taggade hon och va hemma resten av kvällen och hade astråkigt men jag hade lovat mig själv att inte gå ut idag haha men nu kollar jag på bb, ciao :D


Skolan

Sitter i skolan nu och har astråkig. Ciao haha


Uppdatering

Hallo bästa, har haft bloggpaus nu senaste tiden har tappat blogglusten litegranna.
Hursomhelst igår efter skolan åkte jag direkt hem och solade på balkongen de va 25 grader dära omg !! Hade sololja och sådär måste verkligen bli brun:)

Idag va jag i skolan först vi hade 2 lektioner sen lunch sen skulle alla vara i sina ansvarsgrupper hela eftermiddagen så jag bytte till isabelles grupp dåe istället :) nu ska jag till pappa ska sova hos han idag så mmh puss


Godnatt bloggen

Nu ska jag soova skola imorgon faktiskt, åherre, gonatt bästa :)
Så vacker bild, vet skönheten själv -.- hah

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3011006/images/2012/pic_200849116.jpg" class="image">


Grattis mami

grattis i efterskott mamma älskar dig


Valborg igår

Hallo, glad valborg finaste läsare i efterskott hah.
Mami fyllde år igår så på morgonen fixade vi hela lägenheten och så sen senare kom massa folk hit och va här sen på kvällen kom Sofie och Isabelle hit och vi taggade ut!
Sen mådde issa dåligt så vi gick hem med henne till mig, sen efter gick jag och sofie ut ganska länge och typ var associala snackade med massor personer osv hade skitkul :)
Sen köpte vi milkshake o glass till issa och gick hem till henne och taggade ut sen igen drack massa iskaffe osv lalala orkar inte berätta mera men aa :)


RSS 2.0